Меган Маркъл обяви в изявление, че баща ѝ – Томас Маркъл, няма

...
Меган Маркъл обяви в изявление, че баща ѝ – Томас Маркъл, няма
Коментари Харесай

Меган Маркъл сложи край на спекулациите около баща си и присъствието му на кралската сватба

Меган Маркъл обяви в изказване, че татко ѝ – Томас Маркъл, няма да участва на сватбата ѝ с принц Хари в събота – 19 май. Така тя постави завършек на спекулациите от последните дни към наличието на Томас Маркъл на венчавката в Лонодон.

Вчера беше обявено, че бащата на Меган ще бъде подложен на интервенция, при която ще му бъдат вградени стентове на сърцето, а наличието му на сватбата зависи от това дали лекарите ще му разрешат.

В понеделник уеб страницата " Ти Ем Зи " разгласи, че господин Маркъл не има намерение да посети церемонията, с цел да не основава непотребни неудобства на щерка си поради нагласената фотосесия с папараци, в която взе участие.

В изказването от през днешния ден Меган Маркъл сподели, че е загрижена за татко си и се надява той да бъде оставен намира, с цел да се концентрира върху здравето си, оповестява bTV, базирайки се на Би Би Си.

Все още не е ясно кой ще води Меган до олтара, откакто татко ѝ няма да участва на венчавката. Възможно е мястото му да заеме майката на Меган Маркъл – Дория Рагланд.

В Уиндзор през днешния ден има подготовка за сватбата на Меган и Хари, на която двамата не участват.

Репетицията ще помогне да бъдат конкретизирани някои елементи на церемонията в храма " Сейнт Джордж " в Уиндзорския замък. След нея е планувана 25-минутна обиколка в карета, с цел да могат младоженците да одобряват поздравления от събралите се хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР